Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування стосовно чоловіка, який на ґрунті ревнощів забив до смерті свого знайомого, а потім з метою приховати сліди злочину закопав його тіло на власному подвір’ї

    

Таращанським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого 40-річного чоловіка, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила вбивство) КК України.

Установлено, що в жовтні минулого року, чоловік за місцем свого проживання в одному із сіл Таращанського району, спільно зі своєю співмешканкою та знайомим розпивали алкогольні напої.

В подальшому, між чоловіками, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів, виник конфлікт. В ході якого, зловмисник наніс близько 20 ударів по тілу потерпілого, від яких останній помер на місці події.

Після цього, з метою приховати сліди злочину, обвинувачений закопав тіло потерпілого на власному подвір’ї.

За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

Прес-секретар

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2862