Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За матеріалами прокуратури Київської області складено протокол про вчинення колишнім головою Кагарлицької районної державної адміністрації адміністративного правопорушення, пов’язаного з корпуцією

    

Органами прокуратури Київської області, як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції, з метою виявлення порушень антикорупційного законодавства систематично здійснюється моніторинг декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Так, за матеріалами прокуратури Київської області, уповноваженим суб’єктом, 18.01.2018 складено протокол про вчинення колишнім головою Кагарлицької районної державної адміністрації адміністративного правпорушення, пов’язаного з корпуцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

 

Установлено, що вказана службова особа несвоєчасно без поважних причин подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування після звільнення.

 

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2963