Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області 6 років за гратами проведе зловмисник, який згвалтував потерпілу, а потім її пограбував

    

Установлено, що наприкінці вересня 2017 року 43-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вночі, шляхом віджиму металопластикового вікна, проник до будинку своєї 70-річної знайомої з метою її пограбування.

 

Перебуваючи у будинку, зловмисник подолавши опір потерпілої шляхом застосування фізичної сили, а саме шляхом здавлення шиї, відкрито заволодів пляшкою спиртного напою та вжив його на місці злочину.

 

У подальшому, чоловік, долаючи опір жінки, повалив її на ліжко та здійснив насильницький статевий акт, після чого задовольнив свою статеву пристрасть неприроднім способом.

 

Зловмисника одразу ж було затримано у порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом), ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України.

 

За принципової позиції Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури чоловіка визнано винним у скоєних злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2408