Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області чоловіка, який напередодні святкування власного дня народження кухонним ножем вбив свою цивільну дружину, засуджено до 10 років позбавлення волі

    

У ході досудового розслідування встановлено, що між подружжям, яке розпивало алкогольні напої, виникла сварка. Під час конфлікту, який відбувся напередодні дня народження чоловіка, останній схопив кухонного ножа та почав наносити ним удари по тілу потерпілої, зокрема, у грудну клітину та живіт.

 

Від отриманих травм 40-річна потерпіли загинула на місці вчинення злочину. Чоловіка було одразу затримано правоохоронними органами у порядку ст. 208 КПК України.

 

За процесуального керівництва Згурівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. За клопотанням прокуратури підозрюваний перебував під вартою.

 

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратурою 53-річного чоловіка визнано винним у інкримінованому злочині та засуджено до 10 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2562