Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру чоловіку, який у своєму автомобілі заховав 2,5 кг особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс з метою збуту

    

У ході досудового розслідування кримінального провадження, співробітниками прокуратури Київської області спільно з  ГВ БКОЗ у м. Києві та Київський області у Запорізькій області виявлено автомобіль з особливо небезпечним наркотичним засобом-канабісом, загальною вагою 2,5 кг, який зловмисники заховали у паливному баці.

 

Проводяться обшуки за місцями проживання осіб причетних до злочинної діяльності на території Запорізької області.

 

Чоловіка, який виявився уродженцем Азербайджанської Республіки та проживає у Луганській області, затримано у порядку ст. 208 КПК України. Інші причетні особи до скоєного злочину встановлюються.

 

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання  з метою збуту наркотичного засобу, обіг якого заборонено) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 200 тисяч гривень.

 

На даний час досудове розслідування триває.

 

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2579