Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області викрила ряд підпільних цехів по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції, вилучено понад 5500 літрів фальсифікату (ФОТО)

    

Прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками фіскальної служби області, у рамках розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України виявилено підпільні цехи з масового виготовлення фальсифікованих горілчаних виробів на території Переяслав-Хмельницького району та м. Києва.

           

           

Установлено, що чоловік орендував складські приміщення, які пристосував для незаконного виготовлення алкогольних напоїв, розмістивши в них обладнання для масового виробництва, зберігання та збуту алкогольних товарів.

    

 

    

За результатами проведених санкціонованих обшуків вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, ємності для розливу виготовленої продукції, спирт понад 1 000 літрів, готову продукцію у кількості 4690 літрів, поміщену у коробки з написом «Пшенична»  та інші засоби вчинення злочину.

                                                                

Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії.

Прокуратура Київської області продовжує викриття незаконних підпільних цехів з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції на території Київщини.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2657