Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування відносно службовця державної виконавчої служби, який «погорів» на хабарі у сумі понад 6 тисяч доларів США

    

Слідчим управлінням прокуратури Київської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням головного державного виконавця Обухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби  Головного територіального управління юстиції у Київській області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Нагадаємо, 33-річного службовця затримано у березні поточного року на отриманні неправомірної вигоди в сумі 6,6 тисяч доларів США. За вказані кошти зловмисник обіцяв громадянину зняти арешт з трьох земельних ділянок, 1/3 частини будинку, присадибної ділянки та автомобіля.

 

Відповідно до ст. 290 КПК України матеріали кримінального провадження відкриті для ознайомлення учасникам процесу. Після проведення необхідних процесуальних дій обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Службовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2841