Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області в апеляційній інстанції відстояла свою позицію щодо повернення державі мисливських угідь площею понад 15 тисяч га, які були незаконно надані у користування близькому оточенню колишнього Генерального прокурора

    

Завдяки послідовній та обґрунтованій позиції прокуратури Київської області в апеляційній інстанції залишено без змін рішення суду першої інстанції, яким задоволено позов Фастівського міжрайонного прокурора та визнано незаконним і скасовано рішення Київської обласної ради про надання товариству в користування мисливських угідь площею понад 15,3 тисяч га на території Фастівського району.

 

Крім цього, судом визнано недійсним договір про умови ведення мисливського господарства та зобов’язано відповідача повернути державі вказані мисливські угіддя.

 

Нагадаємо, що право користування спірними угіддями ТОВ «Укрмістобудпроект», яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора В. Пшонки, набуто з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їх користувача – ДП «Фастівський лісгосп», а також за відсутності необхідних погоджень усіх землевласників та землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

 

Наразі прокуратурою Київської області вживаються заходи щодо реального виконання судових рішень у справі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 3320