Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
27.02.2023

Катували і ґвалтували дітей: на Київщині олосили підозру подружжю

    

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру жінці та її співмешканцю, які тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років. Як передає Укрінформ, про це Київська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомили про підозру жінці та її співмешканцю за фактами домашнього насильства, катування, погрози вбивством, зґвалтування, сексуального насильства, вчинення розпусних дій та злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми (ст. 126-1, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч. 5 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ст. 166 Кримінального кодексу України).
За даними слідства, співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у дітей.
Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими руками до верху. Аби сусіди не чули плач дітей, жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством.
Крім того, мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними. Дітей, яких не забезпечували їжею, підозрювані змушували їсти фекалії.
До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
Дітей вилучили з родини, вони перебувають під опікою патронатної служби.

кількість переглядів: 571