Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за січень-березень 2024 року

Упродовж січня – березня 2024 року до органів прокуратури Київської області надійшло 72 запити на публічну інформацію, з яких 2 дублетні. Переважна більшість запитів – 49 надійшли до органів прокуратури Київської області на електронну адресу, 16 – електронним обміном, 7 – засобами поштового зв’язку.

Розглянуто 61 запит, в тому числі 2 дублетних. За результатами розгляду на 31 запит надано інформацію, в тому числі на 2 дублетних запити, на 27 – надано роз’яснення, у задоволенні 3 запитів відмовлено.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 10 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 4 запити до підпорядкованих прокуратур.

На кінець березня 2024 року на 1 запит інформація та відповідь ще не була надана.

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 25 стосувались питань досудового розслідування, з яких 1 дублетний; 5 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, які стосувались надання статистичної інформації; 8 – з питань підтримання публічного обвинувачення в суді, з яких 1 дублетний; 3 – з питань представництва інтересів держави в суді, 2 – з кадрових питань та 18 – з інших питань.

Із загальної кількості надісланих до органів прокуратури Київської області запитів – 47 надійшло від громадян, 14 – від представників медіа, 7 – від громадських організацій, 4 – від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 21