Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за січень-лютий 2024 року

Упродовж січня – лютого 2024 року до органів Київської обласної прокуратури надійшло 46 запитів на публічну інформацію. Переважна більшість запитів – 31 надійшли до органів прокуратури Київської області на електронну адресу, 13 – електронним обміном, 2 – засобами поштового зв’язку.

Розглянуто 37 запитів, за результатами розгляду яких на 25 – запитів надано інформацію, на 10 – надано роз’яснення, у задоволенні 2 запитів відмовлено.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 7 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 3 запити до підпорядкованих прокуратур.

На кінець лютого 2024 року на 2 запити інформація та відповіді ще не були надані.

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 13 стосувались питань досудового розслідування; 5 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, які стосувались надання статистичної інформації; 5 – з питань підтримання публічного обвинувачення в суді; по 1 – з кадрових питань та з питань представництва інтересів держави в суді, 12 – з інших питань.

Із загальної кількості надісланих до органів прокуратури Київської області запитів – 33 надійшло від громадян, 6 – від представників медіа, 4 – від громадських організацій, 3 – від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 32