Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури за січень 2024 року

Упродовж січня 2024 року до органів Київської обласної прокуратури надійшов 31 запит на публічну інформацію. Переважна більшість запитів – 21 надійшли до органів прокуратури Київської області на електронну адресу, 9 – електронним обміном, 1 – засобами поштового зв’язку.

Розглянуто 23 запити, 2 запити перебувають на розгляді. За результатами розгляду на 17 запитів надано інформацію, на 4 надано роз’яснення, у задоволенні 2 запитів відмовлено.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 6 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 2 запити до підпорядкованих прокуратур.

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 6 стосувались питань досудового розслідування; 4 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, які стосувались надання статистичної інформації; 4 – з питань підтримання публічного обвинувачення в суді; 1 – з кадрових питань та 8 – з інших питань.

Із загальної кількості надісланих до органів прокуратури Київської області запитів – 23 надійшло від громадян, 5 – від представників медіа, 2 – від громадських організацій, 1 – від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 42