Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури січень-липень 2023 року

Упродовж січня - липня 2023 року до органів Київської обласної прокуратури надійшло 154 запита на публічну інформацію. Переважна більшість запитів – 86 надійшли до органів обласної прокуратури на електронну адресу, 38 – електронним обміном, 27 – засобами поштового зв’язку, 1 на телефон «гарячої лінії» обласної прокуратури, з особистого прийому – 2.

Розглянуто 138 запитів, з яких 4 дублетні, у тому числі 3, які надійшли в грудні 2022 року. За результатами їх розгляду на 80 надано інформацію, в тому числі на 2 дублетних запити, на 58 надано роз’яснення, з яких також
2 дублетні.

Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 16 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 4 запити до підпорядкованих прокуратур.

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 57 стосувались питань досудового розслідування, у тому числі 3 дублетні, 8 з питань організаційно-розпорядчої діяльності, 4 з яких про надання статистичної інформації, 7 з питань представництва інтересів держави в суді, 1 з питань підтримання публічного обвинувачення в суді, 19 – кадрових питань та 46 – з інших питань, в тому числі 1 дублетний.

Із загальної кількості надісланих до органів прокуратури Київської області запитів – 113 надійшло від громадян, 16 від представників засобів масової інформації, 21 від громадських організацій, 4 від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 100