Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стан розгляду запитів на інформацію органами Київської обласної прокуратури січень-квітень 2023 року

Упродовж січня - квітня 2023 року до органів Київської обласної прокуратури надійшло 80 запитів на публічну інформацію. Переважна більшість запитів – 44 надійшли до органів обласної прокуратури на електронну адресу, 23 – електронним обміном, 11 – засобами поштового зв’язку, 1 на телефон «гарячої лінії» обласної прокуратури, з особистого прийому – 1.

Розглянуто 68 запитів, у  тому числі 3, які надійшли в грудні 2022 року. За результатами їх розгляду на 48 надано інформацію, в тому числі на 1 дублетний запит, на 20 надано роз’яснення.

 Відповідно до статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 12 запитів надіслано іншим розпорядникам, в тому числі 4 запити до підпорядкованих прокуратур.

З усієї кількості розглянутих запитів на інформацію – 22 стосувались питань досудового розслідування, 8 стосувались питань організаційно-розпорядчої діяльності, 4 з яких про надання статистичної інформації,
5 з питань представництва інтересів держави в суді, 3 – кадрових питань та 30 – з інших питань.

Із загальної кількості надісланих до органів прокуратури Київської області запитів – 58 надійшло від громадян,10 від представників засобів масової інформації, 8 від громадських організацій, 4 від інших юридичних осіб.

кількість переглядів: 147