Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
5 років за ґратами за розбещення 6-річної племінниці - прокуратура відстояла в апеляції вирок мешканцю Київщини

    

За принципової позиції ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури судом апеляційної інстанції залишено без змін вирок суду, яким чоловіка визнано винним у розбещенні 6-річної дитини (ч. 2 ст. 156 КК України).

 

Прокурор у суді довів, що мешканець Обухівського району, проживаючи по сусідству з потерпілою, запрошував племінницю до себе додому під різними приводами. Там він неодноразово вчиняв розпусні дії відносно дівчинки. Після чого він забороняв дитині будь - кому розповідати про його дії стосовно неї.

 

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 5 років позбавлення волі. Вказаний вирок суду обвинувачений оскаржив в апеляційному порядку.

 

Заслухавши доводи сторін, Київський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а покарання, призначене судом першої інстанції, без змін.

 

Крім того, ухвалено рішення про включення інформації про засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

кількість переглядів: 794