Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Керівництво обласної прокуратури зустрілося з представниками бізнес-асоціацій Київської області

    

Керівник Київської обласної прокуратури Максим Крим провів робочу зустріч  за участю представників Офісу Генерального прокурора, заступника керівника, начальників структурних підрозділів обласної прокуратури та представників бізнес-асоціацій  Київщини  щодо недопущення протиправного втручання правоохоронних органів у діяльність бізнесу.

«Стабільна робота бізнесу в умовах війни - запорука втримання економічного фронту. Підприємці сплачують податки, які зокрема направляються і на фінансування Збройних Сил України. Також вони забезпечують робочими місцями наших громадян і надають необхідні послуги задля забезпечення життєдіяльності населення в цілому. Будь-яке протиправне втручання  правоохоронних органів у діяльність бізнесу зараз як ніколи недопустиме!», -  наголосив керівник Київської обласної прокуратури.

Під час зустрічі зазначено, що забезпечення належного захисту суб’єктів інвестиційної та господарської діяльності від кримінальних правопорушень, охорона їх прав у межах кримінального провадження є одним із критеріїв оцінки якості роботи прокурорів у сфері захисту інвестицій.

Представники бізнес-асоціацій відмітили позитивні тенденції у протидії протиправному втручанню у господарську діяльність та належну координацію роботи правоохоронної системи Киівщини, наслідком якої є відсутність обґрунтованих скарг підприємців на дії правоохоронців. Також висловили свою підтримку ініціативі прокуратури та запевнили у перспективній подальшій співпраці

кількість переглядів: 1194