Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Хабар за укладання договору оренди торгового місця – на Київщині викрито директора комунального підприємства

    

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру директору комунального підприємства однієї з міських рад Київської області за фактом отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, до підозрюваного звернувся приватний підприємець, аби отримати в оренду місце на території ринку для розміщення торгового павільйону. За укладання договору оренди директор комунального підприємства висунув вимогу підприємцю перерахувати на рахунок очолюваного ним підприємства 30 тис. грн.

Затримано посадовця після перерахування неправомірної вигоди. Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 945