Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині викрито та затримано двох громадян, що торгували боєприпасами до автоматичної вогнепальної зброї

                                                                                      

За процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури двом громадянам повідомлено про підозру у незаконному поводжені з боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, один із чоловіків налагодив схему постачання автоматичних патронів на територію Білоцерківського району. До своєї діяльності він залучив знайомого, який підшукував клієнтів та займався реалізацією «товару».

Вказаних осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України під час чергового продажу 400 патронів. За результатами санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих та у їх автотранспорті виявлено і вилучено ще 20 пачок патронів. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється Білоцерківським райуправлінням       ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід – Білоцерківським РУП ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1137