Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Зберігав понад 100 тисяч файлів порнографічного характеру за участі дітей – підозрюється мешканець Київщини

    

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру громадянину, який  зберігав вдома фото та відео файли порнографічного характеру за (ч. 1 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання мешканця Бучанського району на його персональному комп’ютері виявили понад 100 тисяч файлів, які згідно з висновком експерта, є дитячою порнографією.

Досудове розслідування здійснюється слідчими  ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу працівників відділу протидії кіберзлочинам в Київській області.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1530