Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заволодіння понад 200 тис грн бюджетних коштів – на Київщині повідомлено про підозру посадовцю міськради

     

За процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури начальнику Управління інфраструктури та капітального будівництва однієї з міських рад у Київській області повідомлено про підозру у привласненні, розтраті майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службовому підроблені (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, підозрюваний підписав акти виконаних будівельних робіт у яких зазначив завищені обсяги виконаних робіт з будівництва соціальних закладів та їх вартість. На підставі цих документів було перераховано бюджетні кошти за вказані роботи.

Згідно з висновками судової будівельно-технічної експертизи, вартість невиконаних робіт на об’єкті становить понад 200 тис грн, якими підозрюваний заволодів.

Досудове розслідування здійснюється Вишгородським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід - ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 991