Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Смертельна ДТП у якій загинув 14-річний підліток – взято під варту мешканця Київщини

    

За клопотанням ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 34-річному підозрюваному у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, ввечері 26 грудня мешканець Білоцерківського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109»  рухався по проїзній частині автодороги між с. Михайлівка та с. Вербове Білоцерківського району Київської області. Водій не обрав безпечну швидкість руху, виїхав за межі проїжджої частини та здійснив наїзд на дерево.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 14-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1764