Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура домоглася від забудовника сплати понад 600 тис грн боргу на розвиток інфраструктури Бучанського району

   

Прокурори Київської обласної прокуратури забезпечили виконання судового рішення щодо відшкодування понад 600 тис грн боргу із сплати коштів пайової участі у розвиток інфраструктури с. Софіївська Борщагівка  Бучанського району.

Встановлено, що в ході здійснення будівництва багатоквартирного житлового будинку, на виконання вимог містобудівного законодавства, суб’єкт господарювання зобов’язався сплатити понад 600 тис грн у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Бучанського району. Однак, замовник свої зобов’язання перед громадою не виконав.

З метою захисту інтересів територіальної громади та поновлення їх прав, прокуратурою подано до суду позовну заяву про стягнення вказаної заборгованості.

Завдяки вжитим обласною прокуратурою заходам представницького характеру судове рішення виконане в повному обсязі. Забудовник сплатив до місцевого бюджету вказану заборгованість.  Отримані кошти будуть спрямовані сільською радою на потреби територіальної громади для забезпечення життєдіяльності її мешканців. 

кількість переглядів: 1605