Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокурори привітали дітей, які потребують особливої уваги та піклування, із Днем Святого Миколая

    

Щороку прокурори Київщини вітають дітей зі світлим святом — Днем Святого Миколая. Не став виключенням і цей рік, співробітники прокуратури порадували вихованців дитячих закладів довгоочікуваними подарунками.

Опікуючись дітьми, які потребують особливої уваги та піклування, працівники прокуратури завітали до Трипільського навчально-реабілітаційного центру, дитячого соціально-реабілітаційного центру «Сонячне світло» у Броварах, комунального закладу Київської обласної ради  «Спеціалізований обласний будинок дитини» у м. Боярка, комунального закладу «Рокитнянський дитячий будинок «Чебурашка» у Білоцерківському районі та до «Ставищенського центру соціальної підтримки дітей та сімей «Світанок».

Прокурори подарували дітям солодощі, фрукти, іграшки та набори канцелярії. Також для потреб вказаних закладів придбали побутову техніку і речі, необхідні у щоденному обіході.

Гості побажали діткам здоров’я, благодаті, миру, здійснення найзаповітніших мрій та щоб Святий Миколай дивував і приносив радість й благополуччя кожного дня. В свою чергу вихованці закладів порадували гостей веселим настроєм та святковим концертом.

кількість переглядів: 1653