Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З нагоди 30-ї річниці прокуратури України у Київській обласній прокуратурі відбулися урочистості

   

З нагоди професійного свята та 30-річчя прокуратури України, в Київській обласній прокуратурі пройшли урочисті збори колективу.

За вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі, тривалу й бездоганну службу 15  працівників органів прокуратури Київщини відзначено нагородами, грамотами та подяками від Офісу Генерального прокурора.  

Керівник Київської обласної прокуратури Олексій Хоменко привітав присутніх з професійним святом та відзначив вагомий внесок кожного працівника прокуратури у належний захист прав і свобод людини, загальні інтереси держави й суспільства.  Дякуючи за плідну роботу, він побажав присутнім та їх родинам здоров’я, миру, добробуту, щастя та професійних успіхів.

Також на урочистості завітали голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, перший заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, начальник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Сергій Заяць та начальник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов, які особисто привітали працівників прокуратури з професійним святом.

кількість переглядів: 2013