Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Викрито нарколабораторію з вирощування і продажу канабісу – підозрюється мешканець Київщини (ФОТО)

   

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури Київської області повідомлено про підозру чоловікові, який організував незаконне вирощування та зберігання конопель для їх подальшого збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 25-річний мешканець Фастівського району за місцем свого проживання вирощував наркорослини в штучних умовах. Він обладнав приміщення лампами обігріву, приладами для контролю температури, вологості повітря, вентиляторами та системою поливу.

Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 2 кг канабісу, 40 кущів конопель,обладнання для їх вирощування, електронні ваги, фасувальні матеріали та грошові кошти в сумі 11 тис доларів США й 50 тис грн.

Вказаного громадянина викрито та затримано у порядку ст. 208 КПК України під час продажу 150 гр канабісу, за які він отримав 22 тис грн.

Готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до злочину.

Досудове розслідування здійснюється Фастівським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід -  ГВ БКОЗ СБУ у місті Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 2177