Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура довела провину шахрайки, яка ошукала мешканку Київщини на 45 тис доларів США – жінку засуджено до 10 років позбавлення волі

    

Прокурори Білоцерківської окружної прокуратури довели вину мешканки Київщини у шахрайстві на загальну суму 45 тис доларів США (ч. 4 ст. 190 КК України).

Встановлено, що засуджена, представившись церковнослужителькою, пообіцяла потерпілій, за допомогою молитовних обрядів у монастирі, допомогти повернути  значну суму коштів, яку їй завинили. Жінка переконала потерпілу надати їй 25 тис доларів США для проведення обряду. Через два тижні шахрайка повідомила що вказані гроші «не чисті», а тому не підходять для обряду і їй потрібно надати аналогічну суму для завершення ритуалу. Ввівши в оману громадянку, вона отримала від неї ще 20 тис доларів США, пообіцявши що через декілька днів поверне всі отримані кошти.

Загальна шкода спричинена потерпілій становила 45 тис доларів США.  

Білоцерківський міськрайонний суд погодився з доводами прокуратури та призначив жінці  покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією 1/2 майна.

кількість переглядів: 1856