Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київщини домоглась довічного позбавлення волі для чоловіка, який жорстоко вбив свою матір

    

За принципової позиції прокуратури рішенням Київського апеляційного суду мешканця Київщини визнано винним в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Подія сталася у травні 2020 року у м. Боярка Київської області. 38-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки зі своєю 73-річною матір’ю завдав їй щонайменше 35 ударів по обличчю, після чого ножем наніс 10 ударів в область голови, ампутувавши при цьому праве очне яблуко, та завдав ще численних ударів по тулубу і кінцівках.

Усвідомлюючи що мати після численних травм перебуває у свідомості, засуджений відрізав їй голову, дістав серце, легені та ребро, після чого знову наніс близько 17 ударів ножем по тулубу.

Суд першої інстанції визнав вказану особу винною та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Прокуратура з вказаним вироком категорично не погодилася та оскаржила його в апеляційному порядку з підстав м’якості призначеного покарання.

Апеляційний суд Київської області, враховуючи з беззаперечні доводи прокуратури, засудив чоловіка до довічного позбавлення волі.

кількість переглядів: 1734