Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Підпали авто у с. Крюківщина - мешканцю столиці повідомлено про підозру

    

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю столиці за фактом умисного підпалу автомобілів  у с. Крюківщина Бучанського району  (ч. 2 ст. 194 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у липні 2021 року підозрюваний, маючи на меті знищення автомобіля марки «Mazda», який знаходився на стоянці житлового комплексу, пересвідчившись що за його діями ніхто не спостерігає, кинув на авто пляшку із легкозаймистою речовиною, від якої автомобіль охопило полум’ям. Після цього з місця скоєння злочину зник.

У вересні вказаний громадянин прийшов на територію того ж житлового комплексу, та кинув заздалегідь приготовлену пляшку із легкозаймистою речовиною на автомобілі марки «Audi A3» та «BMW X1». Полум’я із вищевказаних автомобілів перекинулося на транспортні засоби, які були припарковані поруч, унаслідок чого пошкоджено ще 4 авто -  «Ford Fusion», «Peugeot 207», «Volkswagen Passat» і «Lanсia».  

 

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває, встановлюється мотив злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом відділу поліції №1 Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2118