Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині чоловіку повідомлено про підозру в умисному замаху на вбивство двох дітей

    

Фастівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство двох неповнолітніх (ч. 3 ст. 15, п. 1,2,7 ч. 2 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, близько 3 години ночі 23 серпня, зайшов до одного з будинків у смт Глеваха Фастівського району, та пройшов до кімнати, у якій спали двоє дітей.

Зловмисник наніс 7-річному хлопцю одне ножове поранення в область грудної клітини, а 14-річній дівчині завдав один удар в область обличчя, внаслідок чого остання отримала тілесні ушкодження у виді перелому кісток носа.

На крики дітей до кімнати зайшов їх батько, між чоловіками розпочалася сутичка у ході якої господар будинку отримав тілесні ушкодження, а непроханий гість з місця скоєння злочину зник. Згодом його затримали правоохоронці.

Чоловіку повідомлено про підозру в скоєнні замаху на умисне вбивство двох дітей, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває та здійснюється Фастівським РУП ГУНП в Київській області.

кількість переглядів: 1392