Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру та взято під варту чоловіка, який намагався вбити співмешканку

    

За клопотанням  Бучанської окружної прокуратури Київської області судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб 46-річному чоловіку, який підозрюється у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що 19 липня 2021 року мешканець смт. Гостомель Бучанського району  на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин схопив ніж та  наніс ним 4 удари в область шиї своїй співмешканці.  Потерпілій вдалось втекти з квартири та викликати правоохоронців і карету швидкої медичної допомоги. У результаті протиправних дій підозрюваного жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції №2 Бучанського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1468