Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За втручання прокуратури розірвано незаконний договір про надання послуг на понад 900 тис грн бюджетних коштів з розміщення твердих побутових відходів

    

Рішенням Господарського суду Київської області задоволено позовну заяву Бучанської окружної прокуратури Київської області в інтересах Бучанської міської ради та Північного офісу Держаудитслужби до товариства з обмеженою відповідальністю щодо визнання недійсними результатів проведення процедури закупівлі послуг та укладеного на їх підставі договору.

 

Встановлено, що у 2018 році між комунальним підприємством «Бучанське управління житлово-комунального господарства» та товариством з обмеженою відповідальністю за результатами переговорної процедури, проведеної з порушенням Закону України «Про публічні закупівлі», укладено договір з розміщення твердих побутових відходів на полігоні. Крім того, виконавець не мав відповідної матеріально-технічної бази для надання такого виду послуг та не відповідав кваліфікаційним критеріям.

Виконання зобов’язань за вказаним договором могло призвести до нераціонального та неефективного використання понад 900 тис грн бюджетних коштів.

кількість переглядів: 1387