Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині чоловіку, який скоїв вбивство своєї співмешканки, повідомлено про підозру

    

Фастівською окружною прокуратурою Київської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння умисного вбивства чоловіком своєї співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19 липня 2021 року у с. Кожухівка Фастівського району Київської області, між співмешканцями на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виник словесний конфлікт через відмову жінки готувати їсти. Обурений такою поведінкою жінки, чоловік задушив 35-річну постраждалу, закривши рукою ніс та рот.

На даний час вказаного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру. Готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування триває та здійснюється Фастівським районним управлінням поліції Головного управління поліції в Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1609