Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду черговий обвинувальний акт стосовно мешканця Вишгородщини, причетного до скоєння умисного вбивства у Солом’янському районі міста Києва

    

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканця Вишгородщини за фактами умисного вбивства, виготовлення, зберігання і збуту матеріалів порнографічного характеру (ч. 1 ст. 115, ч. 1, 3 ст. 301 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік причетний до скоєння умисного вбивства у Солом’янському районі міста Києва.  Обвинувачений у квітні 2016 року, під час сварки із колишньою співмешканкою, схопив її за одяг та перекинув через перила балкону на 9 поверсі. Від отриманих травм постраждала загинула на місці події. Крім того, обвинувачений виготовив зображення порнографічного характеру, яке зберігав з метою збуту та у подальшому збув іншій собі.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції у Київській області.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Вишгородським районним судом Київської області розглядається обвинувальний акт щодо вказаної особи за фактом замаху на умисне вбивство іншої потерпілої, вчиненого у вересні 2020 року. Тоді чоловік приїхав до дачного будинку у селі Нижня Дубечня разом із своєю подругою та,   на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, схопив дерев’яну биту і почав наносити потерпілій удари по голові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1179