Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдали збитків на майже 7 млн грн – на Київщині судитимуть двох осіб, які незаконно заволоділи земельними ділянками

    

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури Київської області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох осіб, які заволоділи чужим майном шляхом обману за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах  (ч. 4 ст. 190 КК України).

Встановлено, що 59-річна мешканка м. Бориспіль  разом із спільником уклала у нотаріуса договори купівлі-продажу 8 земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства, розташованих у межах Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області. При цьому обвинувачені здійснили вказані правочини без відома власників  і не мали наміру розрахуватися з ними.

Внаслідок кримінально-протиправних дій вищевказаних осіб, потерпілим завдано майнову шкоду на суму майже 7 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Бориспільского районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Київській області.

            За скоєне підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 1327