Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Службова недбалість під час будівництва дитячого садка зі збитками майже 600 тис грн — на Київщині директору комунального підприємства та інженеру технічного нагляду повідомлено про підозру

     

Під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомлено про підозри директору комунального підприємства та інженеру технічного нагляду у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки  (ч. 1, 2 ст. 367 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор комунального підприємства підписав акт приймання виконаних робіт з підготовки території майданчика під будівництво дитячого садочка в с. Рожни Броварського району Київської області, достовірно знаючи, що роботи виконані не в повному обсязі.

У свою чергу інженер технічного нагляду підписав надані йому документи щодо прийому робіт на вказаному об’єкті, не перевіривши відповідність зазначених у них відомостей. 

Недбалість згаданих осіб призвела до спричинення  державі збитків на загальну суму майже 600 тис грн.

Досудове розслідування триває та здійснюється відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1125