Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури на Київщині чоловіка засуджено до 4 років позбавлення волі за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

    

Київський апеляційний суд підтримав позицію Київської обласної прокуратури визнавши чоловіка винним у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку до вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, та засудив його до 4 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 259 КК України).

Згідно із вироком суду, засуджений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з метою породити паніку і страх серед населення, порушуючи громадську безпеку, здійснив телефонний дзвінок на лінію служби «102» Головного управління Національної поліції в Київській області, та повідомив черговому завідомо неправдиву інформацію про мінування вокзалу залізничної станції «Фастів-1», розташованої в м. Фастів.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 3 років позбавлення волі з випробуванням строком на 2 роки. Не погоджуючись із вироком суду обласною прокуратурою оскаржено його в апеляційному порядку, за результатами чого чоловік відбуватиме покарання в місцях позбавлення волі.

кількість переглядів: 1387