Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронці на Київщині викрили сутенерку, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією

    

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури  повідомлено про підозру 28-річній жительці Київщини за фактом вчинення сутенерства щодо кількох осіб та сутенерства щодо неповнолітньої, вчиненому повторно (ч.2 ст.303, ч.3 ст.303 КК України).

За даними слідства, молода жінка, спільно з іншими, невстановленими на даний час слідством особами, маючи на меті незаконне збагачення, організували систематичне здійснення діяльності у сфері надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду, а саме - забезпечення зайняття проституцією іншими особами, в тому числі і неповнолітніми дівчатами, на території м. Київ та Київської області.

Остання приймала вхідні дзвінки на рекламні номера від клієнтів з приводу надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду, розміщувала відповідні оголошення на сайтах у мережі «Інтернет», орендувала дівчатам, які надавали послуги сексуального характеру квартири, де безпосередньо надавалися дані послуги, вартість яких становила 1800 гривень за годину. За оперативними відомостями, щоденний грошовий оборот коштів у даному салоні становив близько 10 000 гривень.

Водночас, під час проведення слідчих дій виявлено документацію, графіки чергувань, дані щодо цін на послуги, списки постійних клієнтів, мобільні телефони та інші речі, що свідчать про організацію надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Правоохоронцями затримано 28-річну організаторку кримінального правопорушення в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Слідчого управління ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Управління міграційної поліції ГУНП в Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1351