Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині посадовця одного із фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі викрито на шахрайстві

    

За процесуального керівництва прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури Київської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно колишнього посадовця одного із фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, що на Київщині (ч. 2 ст. 190, ч. 1, ч. ст. 358 КК України).

         За даними слідства, зловмисниця працювала у фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та мала доступ до копій особистих документів позичальників та їх поручителів, діючи з метою особистого збагачення, ввівши в оману інших посадових осіб цього органу, надала підроблені документи, на підставі яких між Фондом та нібито позичальниками укладено кредитні договори, один із яких на придбання житлового будинку в одному з районів Київської  області  на суму 180 тис. грн., інший - на реконструкцію житлового будинку в іншому населеному пункті області на суму 100 тис. грн. В подальшому перераховані Фондом кошти за кредитними договорами зазначена особа отримала через банківські установи  особисто та ними розпорядилась на власний розсуд.

         Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

         Досудове розслідування здійснювалось слідчим відділом Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1347