Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть чоловіка за незаконне заволодіння землею вартістю понад 1,6 млн. гривень

     

Обухівською окружною прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річного чоловіка за фактом незаконного заволодіння земельною ділянкою з цільовим призначенням – для комерційного використання (ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з метою заволодіння земельною ділянкою загальною площею 0,16 га у м. Васильків, що на Київщині, чоловік підробив та використав підроблені документи, необхідні для оформлення права приватної власності на земельну ділянку, та надавши їх державному реєстратору, придбав право на чуже майно шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах.

Збитки, завдані кримінальним правопорушенням, становлять понад  1 600 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Обухівського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1174