Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Посадовця судитимуть за привласнення понад 480 тисяч гривень бюджетних коштів під час ремонту дороги

    

  

 Обухівською окружною прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно виконувача обов’язків голови сільської ради одного з районів Київщини за фактом привласнення бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт дороги (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191, ч. 3 ст. 191 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що виконувач обов’язків голови сільської ради в Київській області на підставі підроблених актів приймання виконаних будівельних робіт, які містили відомості про завищені обсяги робіт, що фактично виконані не були, привласнив бюджетні кошти, виділені на капітальній ремонт дороги у Васильківському районі Київської області.

Внаслідок неправомірних дій вказаної особи, державі завдано збитки на загальну суму понад 480 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №1 Обухівського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

  

  

кількість переглядів: 1322