Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Відбулася робоча зустріч керівника Київської обласної прокуратури з норвезьким експертом з питань прокуратури паном Б. Ларсеном

.

В межах реалізації проекту «Підтримка судової реформи в Україні через повномасштабне впровадження  пробації в Україні» (Далі – проект NORLAU), який діє в рамках угоди між Міністерством юстиції України та Міністерством юстиції і громадської безпеки Королівства Норвегія про співробітництво в процесі впровадження пробації  в Україні від 18.10.2016, керівником Київської  обласної прокуратури Олексієм Хоменком проведено робочу зустріч із норвезьким експертом з питань прокуратури - Бйорном Ларсеном, а також українською експерткою з питань пробації та установ виконання покарань Мариною Якубович.

Під час зустрічі йшлося про плани проекту NORLAU, а саме проведення стратегічного форуму у м. Біла Церква, щодо сприяння процесу реформування  створеної у 2015 році служби пробації України.

За результатами зустрічі заплановано проводити стратегічні форуми, які будуть спрямовані на просування необхідних змін у системі кримінальної юстиції в Україні, а також для координації спільних зусиль, посилення ефективної взаємодії між різними органами державної влади, інформування один одного про майбутні плани та поширення в Україні успішного досвіду взаємодії Виправної служби, судів та прокуратури Королівства Норвегія у сфері пробації. За підсумками цих форумів будуть підняті питання, що мають важливе значення для ефективного функціонування служби пробації в Україні на місцевому рівні.   

кількість переглядів: 1152