Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині повідомлено про підозру двом особам, які привласнили вісім земельних ділянок, загальною вартістю майже 7 млн. грн.

.

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури Київської області двом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрювана разом зі своїм спільником без відому та наміру розрахунку з власниками земельних ділянок, шляхом укладання у нотаріуса договорів купівлі-продажу, заволоділи вісьмома земельними ділянками, розташованими в межах Великоолександрівської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Внаслідок зазначених кримінально-протиправних дій вищевказаними особами, завдано майнову шкоду потерпілим на загальну суму майже 7 млн. грн

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області.

За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1597