Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За розтрату понад 300 тис. грн. державних коштів судитимуть старосту одного із сіл Київської області, директора та інженера підприємства з ремонту доріг

.

Обухівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо організованої групи за фактом розтрати та заволодіння бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт дорожнього покриття (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191, ч. 5 ст. 191 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що до складу організованої групи, входили директор та інженер підприємства, що надає послуги по ремонтах дорожнього покриття, староста одного із сіл Миронівської об’єднаної територіальної громади, які заволоділи державними коштами шляхом зловживання своїм службовим становищем. А саме, уклали договори на проведення капітальних ремонтів дорожнього покриття вулиць, в одному із сіл Миронівського району Київської області та виконували роботи значно нижчої якості, ніж передбачено зазначеними договорами, в результаті чого завдали державі збитки на загальну суму понад 300 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Обухівського  районного управління  поліції ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Київській області  Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Украхни

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1191