Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть посадовців комунального підприємства

.

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно виконуючого обов’язки генерального директора комунального підприємства, бухгалтера та особи, яка виконувала роль посередника за обвинуваченням у вчиненні корупційного злочину (ч. 3 ст. 368, ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України).

Слідством встановлено, що виконуючий обов’язки генерального директора комунального підприємства Київської обласної ради «Київська регіональна комунальна компанія», (далі - КП КОР «КРКК») та бухгалтер підприємства, одержали через посередника, неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 20000 грн. за укладання договору користування приміщеннями які належали даному підприємству.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Київській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1174