Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині повідомлено про підозру чоловіку, який вбив свого сусіда
.

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури повідомлено про підозру 45 -річному мешканцю одного із сіл Броварського району у вчиненні умисного вбивства ( ч. 1 ст. 115 КК України)

Досудовим слідством встановлено, що між підозрюваним та його сусідом виникла сварка, яка згодом переросла у бійку. Під час конфлікту підозрюваний наніс потерпілому не менше 34 ударів по голові та тулубу палицею, металевою частиною лопати та металевим ломом, завдавши останньому тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів черепа та кісток обличчя, внаслідок завданих травм, потерпілий помер на місці вчинення злочину.

За клопотанням прокуратури, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 815