Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вбивцю львів’янина, який взяв попутників через онлайн-сервіс, засуджено до довічного позбавлення волі
.

07 червня 2021 року колегія суддів Київського апеляційного суду розглянула матеріали кримінального провадження за апеляційними скаргами обвинуваченого та захисника, який діяв в інтересах останнього на вирок         Києво-Святошинського районного суду Київської області від  28 травня 2019 року. Завдяки принциповій позиції обласної прокуратури, вищевказану особу визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263, ч. 1, ч. 4 ст. 358 КК України та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Ухвалою Київського апеляційного суду вирок суду першої інстанції залишено без змін, апеляційна скарга захисника без задоволення, вирок суду набрав законної сили. 

Нагадаємо,  4 квітня 2016 року потерпілий на власному автомобілі «Audi A6» виїхав зі м.Львова до м.Києва з метою працевлаштування. За допомогою сервісу BlaBlaCar  він погодився підвезти двох незнайомих йому осіб. Однак, до міста Київ він не доїхав, а зник разом з автомобілем, який пізніше виявили у Києво-Святошинському районі.

кількість переглядів: 1749