Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру чоловіку який неодноразово ґвалтував двох неповнолітніх сестер

.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру чоловіку, який протягом 2018 року неодноразово вчиняв дії сексуального характеру відносно двох неповнолітніх дівчат, які не досягли шістнадцятирічного віку (ч. 1 ст. 155 КК України).

Досудовим слідством встановлено, що 53-річний чоловік попередньо домовившись с батьком неповнолітніх дівчат протягом двох місяців з метою задоволення власної статевої пристрасті, вступав у статеві зносини з останніми. Слід зазначити, що у вересні 2019 року обвинувальний акт стосовно батька неповнолітніх,  вже направлено до Білоцерківського міського суду. До нього та його спільника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі судовий розгляд по справі триває.

Примітка: Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2222