Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині затримали одного з чотирьох розбійників, яких підозрюють у жорстокому побитті жителя с.Немішаєве

.

Бучанська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно чотирьох мешканців Київщини за фактами нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розбою та незаконного поводження зі зброєю ( ч.2 ст.121, ч.4 ст.187, ч.1 ст.263 КК України).
Слідством встановлено, що четверо розбійників напали на мешканця с.Немішаєве у його власному гаражі, жорстоко побили останнього та зникли з місця скоєння злочину, прихопивши банківські картки потерпілого, ключі від кількох автомобілів, телефон, електроінструменти та інші побутові речі з гаражного приміщення. Постраждалий не приходячи до свідомості, помер у лікарні.
У ході проведення низки оперативно-розшукових заходів особи усіх нападників встановлено. У ході санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів провадження виявлено та вилучено речові докази.
Наразі одного із зловмисників — 31-річного місцевого мешканцовилучено боєприпаси, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263. Решті заочно повідомлено про підозру, проводяться розшукові заходи для їх затримання.
Досудове слідство триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 968