Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
ПОСАДОВЦЮ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ЗА НЕЗАКОННЕ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЛІСУ

.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру співробітнику Макарівського лісництва за фактом перевезення незаконно зрубаних дерев (ч.1 ст.246 КК україни).
Слідством встановлено, що 12 березня цього року майстер ДП «Макарівське лісове господарство» під час обходу території лісництва, виявив 21 самовільно свіжозрізані колоди деревини породи сосна звичайна, які не мали відповідного маркування, чіпування та будь-яких інших дозвільних документів. Усвідомлюючи те, що вказана деревина є незаконно зрубаною та не є результатом санітарної чистки лісу, у співробітника лісового господарства виник умисел на перевезення вказаної лісової продукції на територію власного домоволодіння, з метою подальшого зберігання та використання вказаної вище деревини у господарських цілях. При транспортуванні до місця проживання транспортний засіб із вказаними колодами був зупинений працівниками відділення поліції №3 Бучанського РУП ГУНП в Київській області та вилучений у якості речового доказу. Сума збитків завданих державі становить понад 45 тисяч гривень.
Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1347