Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Київська обласна прокуратура безпосередньо забезпечує процесуальне керівництво у резонансному провадженні за фактом самогубства 10-річної дитини

.

Мова йдеться про трагічний випадок від 28 січня цього року, коли з 15 поверху однієї з багатоповерхівок в с.Чайка Київської області вистрибнув 10-річний хлопчик. Смерть настала до приїзду медиків. Цього ж дня було відкрито кримінальне провадження за фактом доведення неповнолітньої особи до самогубства (ч. 3 ст. 120 КК України).

Зважаючи на складність даного кримінального провадження, яке набуло широкого суспільного резонансу у зв’язку з можливою участю малолітнього потерпілого у соціальних групах суїцидального характеру для підлітків, за правилами яких діти повинні вчинити спробу закінчити життя самогубством, керівництвом Київської обласної прокуратури прийнято рішення про подальше забезпечення процесуального керівництва у ньому безпосередньо прокурорами апарату обласної прокуратури. З цією метою, здійснення досудового розслідування доручено слідчому підрозділу вищого рівня, а саме: слідчому управлінню Головного управління Національної поліції в Київській області.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1026